THE 1ST ANNIVERSARY !!

Standar
picre : google😄 and sparklingchoarts.

생일축하합니다 !!

HAPPY FIRST ANNIVERSARY OF PANDA HOUSE OF FANFICTION !


21 April 2010

The very first time this house was built…

With so many expectations..

A house for fans who had marvelous idea in their brain..

ChiQ — The owner of the house.

nand — the EVIL servant😄

guungdeww — the security of the house :p

ridashin — ung… nuguya ? Author jyuga lah😄

 We’re working on at this house..

until now

21 April 2011

Welcoming nindiyeah as the new family member !!❤

Now, it’s been a year since the first time we built this house,

63 Posts :

10 Author’s Journal

53 Fanfics

831 comments from our lovely guests

It’s all because our and your hardwork,

Let’s keep this house until forever !


Thanks to you,

The admins and the authors

And Many many saranghe to you,

The readers (including the silent readers)🙂


Ung~ sok puitis ih saya..

pesan saya sih..

Awas pada ga pernah maen lagi kesini, saya makan semuanya !😄

maap kalo postingan banyak nunggak, maklum pada sibuk ngurus suami semua HAHAHAHA~~

tewrima kasyih

-nandz-


kkkk~~~ happy anniversary uri panda… astaga gak terasa udah setaun ajj ni blog
uuuummmm, first, give thanks to all of admins and authors here
yg masih setia ajj ngisi di blog ini🙂
and thanks to reader-reader tercintaku yg udah meninggalkan jejaknya di rumah panda😀
moga-moga kedepannya nanti blog ini gak putus sampe tengah jalan yaa
komen-komen dari kalian ngebangun bnget buat kedepannya nanti
dan maaf banget untuk ff yg masih belum selesai😦
jujur kalau aku sendiri gak da kesempatan buat ngelanjut.
pikiranku ini becabang ke kerjaku, kuliahku, suamiku(?) /curcol/ :p
tapi diusahakan dilanjut kok😀,
aku mau ngeriview ajj fanfic pertama dari setiap author dan admin disini. okk

the first FANFIC yg di post di blog ini ‘ONE LOVE’ posted and written by nandz on April 28, 2010, fanfic pertamanya di sini tuh🙂

and ‘IF U CAME INTO MY HEART’  was written and posted by chiQ😀 /my first ff/ posted on April 29, 2010

than, this is the first and the only one NC FANFIC on my blog, was written by secretauthor😀 ‘ZURICH 1300 (+18)’ posted on Juni 24, 2010, ckkk

next, this SONGFIC was written by ridashin and posted by nandz on Oktober 25, 2010 ‘[SONGFIC] TAKKAN TERGANTI’

and the last is, the first YAOI FANFIC written and posted by nindiyeah on Januari 14, 2011 ‘[FF/DOOSEOB/ONESHOT/PG/ROMANCE] – Thank You’

ya itulah ff yg pertama kali di post oleh author di blog ini,
jgn bosen-bosen main kesini yaa
cerita baru pasti keluar dari para author-author kece disini😀
tunggu saja aksi para author panda 🙂😀

today is made by yesterday, then yesterday and today will make a future

/kalo ada yg pernah baca undangan perpisahan kelas 3 dulu pst pernah nemu kalimat yg diatas ni/

step forward, never give up

look backward with gratitude,

upward with confidence,

and forward with hope.

HAPPY 1ST ANNIVERSARY PANDA HOUSE FANFICTION

 
 
gomawo~~, kamsahae~~, thankyou~~,
byee~~~
chu~~
chiQ

 

3 pemikiran pada “THE 1ST ANNIVERSARY !!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s